Perfecționează-ți arta extensiilor de gene la Academia Creative Beauty!

Înscriere Academia Creative Beauty

Perfecționează-ți arta extensiilor de gene la Academia Creative Beauty!


Perfecționează-ți arta extensiilor de gene la Academia Creative Beauty!

Visezi să duci abilitățile tale în aplicarea extensiilor de gene la un alt nivel? Atunci cursul nostru de perfecționare este perfect pentru tine!

Indiferent dacă ești deja stilistă de gene și dorești să îți diversifici portofoliul sau vrei să te specializezi în tehnici avansate de volum, cursul nostru te va ajuta să:

*Stăpânești tehnici avansate de volum, precum Russian Volume, Hollywood Effect și Hyper Volume.
*Realizezi extensii de gene spectaculoase, care vor uimi clientele tale.
*Crești satisfacția clientelor tale și îți fidelizezi portofoliul.
*Devii o specialistă în extensii de gene extrem de căutată pe piață.

Program flexibil: Alege cursul intensiv de 3 zile, cu program de dimineață sau după-amiază.
Traineri experimentați: Vei fi instruită de traineri cu vastă experiență și premii în domeniul extensiilor de gene, care te vor ghida pas cu pas și îți vor împărtăși toate secretele meseriei.
Grupuri mici: Te vei bucura de o atmosferă prietenoasă și de o atenție individuală din partea trainerului, care te va ajuta să îți perfecționezi tehnica.
Materiale de calitate: Vei beneficia de toate materialele necesare practicii, asigurate de către Academia Creative Beauty.
Diplomă de specializare: La finalul cursului, vei primi o diplomă de specializare, care îți va facilita avansarea în carieră.

Suport post-curs: Te vei bucura de suport din partea trainerului nostru și după finalizarea cursului, pentru a te ajuta să îți perfecționezi tehnica și să devii o specialistă în extensii de gene de excepție.
Recomandări spre angajare: Absolventele noastre cele mai bune vor fi recomandate pentru angajare la saloane de renume din București.
Investeste in viitorul tau!

Profită de oferta specială: Înscrie-te azi la cursul de perfecționare extensii gene și primești un preț super!


Perfectioneaza-ti arta extensiilor de gene. Curs in BucurestiPerfectioneaza-ti arta extensiilor de gene. Curs in Bucuresti

Curs perfectionare extensii gene in Bucuresti. Perfectioneaza-ti arta extensiilor de gene la Academia Creative Beauty! Curs perfectionare extensii de gene volume 4D-12D. Tehnica curs perfectionare extensii gene: Russian Volume, Hollywood Effect si Hyper Volume. Extindeti cariera in domeniul beauty urmand un curs perfectionare extensii gene.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Arta extensiilor de gene: investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursantele noastre: “am primit o diploma de specializare in urma cursului de perfectionare extensii gene. Sunt foarte recunoscatoare trainerului Hritcu Ana Maria”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursurile de perfectionare extensii gene / de sa alegi cursul nostru de perfectionare extensii gene / ce vei invata la cursul de perfectionare extensii gene / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de extensii gene ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Arta extensiilor de gene – contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte noutati din domeniul beauty: Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte.

Curs extensii de gene
curs extensii de gene
Curs Laminare Gene Sprancene Bucuresti

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *