Despre noi

Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria

Va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales. Academia noastra este una dintre cele mai performante scoli de profil din Romania. Iar performanta scolii echivaleaza cu rezultatele cursantilor care ne-au trecut pragul in decursul anilor.

Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de catre Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atât în Romania, cât si pe teritotiul Uniunii Europene.

Cursurile se desfasoara dupa o programa bine structurata si autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), intr-o parte teoretica si una practica. Cursurile Academiei Creative Beauty te invata sa fii cel mai bun, sa te autodepasesti, incurajandu-te in acelasi timp sa iti explorezi si sa iti extinzi partea creativa.
Creativitatea este cuvantul care ne defineste si inspira cursantele sa isi depaseasca limitele inca din primii pasi in domeniul infrumusetarii.

Totdeauna, calitatea predarii, a materialelor si ustensilelor va fi pe primul loc, dar inainte de acestea, amabilitatea si ambianta perfecta, vor fi eticheta noastra. Oferim perspectiva, pentru ca la cursurile noastre inveti sa gandesti un business in jurul acestor meserii, inveti sa interactionezi cu clientii si sa iti faci deja o idee clara despre cum functioneaza domeniul beauty.

Scopul nostru este de a oferi celor care iubesc industria frumusetii o sansa reala de a reusi in viata.

Academia Creative Beauty este un Centru de Formare Profesională autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) pentru organizarea cursurilor de calificare, specializare, iniţiere şi perfecţionare.

De ce să alegi Academia Creative Beauty:

* Dupa finalizarea oricarui curs din cadrul Academiei, fiecare cursant este pregatit pentru o meserie pe care o poate practica inca din a doua zi!
* Baza teoretica si practica din Academie, pregateste 100% orice cursant pentru toate evaluarile care urmeaza!
* Oferim perspectiva, pentru ca la cursurile noastre inveti sa gandesti un business in jurul acestor meserii, inveti sa interactionezi cu clientii, primesti notiuni de psihologie astfel incat sa abordezi clientele intru-un mod corect, inveti ce inseamna managementul banilor si a timpului!
* Oferim Preţuri avantajoase
* Săli de curs spaţioase şi dotate modern la cele mai intalte standarde.
* Locatie Ultracentrala (la Piata Universitatii)
* Formatori profesionişti cu o vastă experienţă.
* Punem la dispozitia cursantelor noastre, produse profesionale premium.
* Academia noastra colaboreaza cu diverse saloane din Bucuresti, dupa absolvirea cursului vom recomanda spre angajare cele mai bune cursante ale noastre.
* Fiecare cursant se simte la Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria ca intr-o familie, nu ca intr-o scoala.

Despre noi- Academia Creative Beauty

Fondator si Trainer Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria

Academia Creative Beauty Hritcu Ana Maria

Ana Maria Hritcu

Cu o vasta experienta de peste 20 ani si o indelunga pregatire, am format sute de persoane in tehnica ingrijirii si înfrumusetarii unghiilor, aducand pe piata din Romania personal bine pregatit, gata sa ofere cele mai bune servicii clientului.
Sunt o persoana perfecționistă, căreia ii place ca totul sa fie „ca la carte” , tocmai de acea , ma regăsesc in acest domeniu.
A fi trainer este o profesie, dar și o artă si îți trebuie niște competențe pentru a reuși să captivezi, să transmiți mesajul pe care-l ai de transmis, pentru a provoca curiozitate, dorința de cunoaștere, de învățare, de aprofundare.

În ultimii ani am participat la foarte multe cursuri alături de traineri internationali, aducând în România un nou standard de calitate când vine vorba de domeniul Beauty. Îmi place sa fiu mereu la curent cu cele mai noi tehnici, cele mai noi produse, de aceea cursurile din cadrul Academiei vor fi mereu actualizate în conformitate cu cele mai noi tendințe.
Sunt ambitioasa, cred în șanse și susțin sus și tare, prin exemplu personal, că trebuie doar să vrei cu adevărat ca să poți!

Academia Creative Beauty - Cursuri Autorizate

Despre Academia Creative Beauty BucurestiCursuri Autorizate & Cursuri Acreditate de Ministerul Muncii si recunoscute in Romania si UE.

Cursuri disponibile: (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs autorizat & curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la Telefon: 0767.605.047 / 0721.382.827!

Inscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de Gene