Înscriere

Logo Academia Creative Beauty

  Lasa-ne un mesaj incluzand cursul dorit!

  IMPORTANT: 1.Rezervarea şi garantarea locului în cadrul unei grupe, se realizează în momentul achitării avansului (la sediu nostru cu programare sau prin transfer bancar) şi depunerea actelor necesare pentru înscriere.
  2. In cazul neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile cursantului, suma achitata NU se restituie.

  Date bancare: SC. Creative Beauty Center SRL , IBAN: RO30INGB0000999906375696, Banca : ING Bank Romania
  Telefon: 0767.605.047 / 0721.382.827

  Adresa: Strada Academiei Nr. 7 (etaj 1 superior), Piata Universitatii (langa Banca Transilvania), Bucuresti.

  Acte necesare inscrieri la cursul de unghii false Acreditat:
  * Copie act identitate
  * Copie certificat de nastere
  * Copie certfificat de casatorie ( daca este cazul )
  * Copie diploma de studii (ultimul act de studii, original+copie xerox diploma 8 clase (pana in anul 2003), 10 clase (dupa anul 2003), diploma 12 clase, foaie matricola, diploma bac, diploma licenta/master, diploma profesionala, adeverinta, etc).
  * Aviz de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru cursul de stilist protezist unghii false”
  * Formularul de inscriere (se poate procura de la sediul Academiei Creative Beauty)
  * Dosar de plastic

  Dupa absolvirea cursului:
  * Se va elibera Certificatul (Diploma de Absolvire) de catre autoritatea competenta Autoritatea Naţională pentru Calificări in termenul prevazut de lege.
  * In caz de nevoie urgenta, absolventul poate solicita o adeverinta de absolvire curs ( inlocuieste diploma pana la eliberarea acesteia)
  * Pentru ridicarea diplomelor cursanti vor fi sunati de care secretariatul Academiei Creative Beauty
  * Diplomele se elibereaza doar PERSONAL, pe baza de Carte de Identitate, sau cu imputernicire de la notar.

  Alte detalii:
  * La data inscrierii, se va achita prima rata a cursului sau se poate efectua plata integral.
  * Factura se va incheia pe persoana fizica sau juridica in momentul achitarii sumei totale.
  * Plata se efectueaza cash la sediul nostru sau prin transfer bancar.
  * In cazul neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile cursantului, suma achitata NU se restituie.

  Masuri COVID-19:

  Pentru ca tinem la sanatatea voastra si a noastra ne dorim sa lucram in conditii de igiena, iar datorita prevederilor legale, vom fi nevoiti sa facem cateva schimbari, si anume:
  1. Inscrierea la sediul nostru se va face numai cu programare.
  2. Prezentarea la sediu se va face obligatoriu cu masca si manusi.
  3. La intrarea in incinta se va lua temperatura cu termometru cu infrarosu. Daca temperatura voastra este mai mare de 37,5 NU veti putea intra în incinta Academiei.
  4. Daca sunteti deja inscrise la curs si prezentati o temperatura mai mare de 37,5 NU veti mai putea participa la curs.
  5. Mainile se vor dezinfecta la intrarea in incinta cu dezinfectant pus la dispoziție de catre Academie.
  6. Cursantele vor trebui sa-si aduca propriul model (de preferat din randul cunostintelor si prietenilor apropiati)
  7. Atat cursantele cat si modelele sunt obligate sa poarte masca si manusi in incinta academiei si vor completa pe propria raspundere declaratia de sanatate.

  Totodata, la nivelul Academiei este implementat un plan de continuitate special adaptat acestei situatii, asigurandu-va ca implementeaza si testeaza toate masurile necesare functionarii scolii in perioada imediat urmatoare.

  Inscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de Gene

  Academia Creative Beauty – Inscriere cursuri acreditate in Bucuresti. Inscriere Curs Unghii False in Bucuresti & Inscriere Curs Extensii de Gene in Bucuresti & Inscriere Curs Stilizare Sprancene in Bucuresti & Inscriere Curs Laminare Gene si Sprancene in Bucuresti.

  Cursuri calificare disponibile la care va puteti inscrie: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

  Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Inscriere Cursuri Calificare Bucuresti!? Ai intrebari sau nelamuriri despre inscrierea la curs? Doresti mai mai multe informatii despre inscriere la cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827!

  Inscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de GeneInscriere - Curs Unghii False - Curs Extensii de Gene