Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Academia Creative Beauty se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți. Accesul/vizitarea acestui website de către tine se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al tău cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

SC Creative Beauty Center SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului https://academy-beauty.ro/ precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.
De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ai agreat să le respecți.

Astfel, întreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite prin legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (“GDPR”).

1.Scopurile prelucrarii
Verificarea identitatii si facilitarea inceperii, desfasurarii, continuarii sau incetarii relatiei contractuale ce face obiectul cererii/ contractului de formare profesionala, mai precis, pentru procesarea si comunicarea de oferte privind serviciile Societatii sau cele intermediate de Societate conform solicitarii clientilor sau potentialilor clienti, contractarea si furnizarea de servicii de formare profesionala, furnizarea de raspunsuri la cererile individuale ale clientilor, inclusiv a aspectelor ce tin de management, planificare, organizarea si incetarea contractului;
Procesarea cererii privind prestarea serviciilor de formare profesionala, respectiv a proceselor administrative si de suport legate de furnizarea serviciilor solicitate, furnizarea efectiva a serviciilor solicitate, efectuarea de operatiuni in vederea asigurarii participarii cursantilor la programele de formare profesionala, efectuarea de operatiuni in vederea sustinerii examenelor de absolvire de catre cursanti, efectuarea de operatiuni in vederea obtinerii si emiterii certificatelor de calificare si/sau absolvire, etc;
Gestionarea si pregatirea de registre si rapoarte in scopuri interne, de control sau audit intern, dupa caz;
Indeplinirea obligatiilor legale privind transmiterea de date catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, Secretariatul Tehnic al Municipiului Bucuresti, precum si catre alte autoritati si/sau institutii, agentii sau alte organisme publice, in cazul carora se impune divulgarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale aplicabile serviciilor de pregatire si formare profesionala;
Gestiune contabila, administrativa si economico-financiara, in vederea organizarii si conducerii contabilitatii financiare si gestionarii clientilor si a serviciilor contractate;
Indeplinirea obligatiilor legale ale Societatii privind arhivarea documentelor si informatiilor;
Efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice;

Academia Creative Beauty poate colecta de la tine date cu caracter personal, dar numai cu acordul tău și dacă ni le furnizezi voluntar. Formularul de contact prezentat pe site-ul https://academy-beauty.ro/ cere informații prin care poți fi identificat sau prin care te putem contacta.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
-Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor tale;
-Pentru a te putea indentifica;
-Pentru a livra serviciile pe care le-ai cerut;
-Pentru a trimite alte informatii necesar,facturi,etc;

Academia Creative Beauty colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesezi în interiorul site-ului https://academy-beauty.ro/, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.
În plus față de informațiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să înțelegem mai bine cum este folosit site-ul și cum putem să ne îmbunătățim serviciile. Aceste date includ, adresa de IP a computerului cu care accesezi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit și timpul petrecut în site.

Informațiile colectate de la tine sunt foarte importante și de aceea sunt confidențiale. Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va putea proteja datele dvs. personale.

2.Temeiul legal al prelucrarii
Nevoii de executare a contractului si procesarii cererii de furnizare de servicii de formare profesionala cu privire la o anumita ocupatie sau calificare (inclusiv pentru a formula oferte sau a face demersuri, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui contract).
Necesitatea indepliniri unei obligatii legale care ii revine Societatii
Consimtamantului, mai exact, pe baza consimtamantului explicit al dumneavoastra

3.Ce date prelucrăm despre tine?
Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să te putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău, dar, asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de “date personale”.
Datele dvs le obtinem prin formaularul de la pagina de contact. Acestea sunt:
Nume Complet, Adresă E-mail, Număr de telefon, Vârstă , Cursul Dorit, Metoda de plata.