Academia Creative Beauty: descoperă calea spre succes în industria frumuseții!

Înscriere Academia Creative Beauty

Academia Creative Beauty: descoperă calea spre succes în industria frumuseții!

Academia Creative Beauty: descoperă calea spre succes în industria frumuseții!

Programe autorizate: Toate cursurile noastre sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, oferindu-ți o diplomă acreditată care îți va facilita intrarea pe piața muncii.

Experți în domeniu: Vei fi instruit de traineri cu vastă experiență și premii în domeniul frumuseții, care te vor ghida pas cu pas și îți vor împărtăși toate secretele meseriei.

Echipa minunată: Te vei bucura de o atmosferă prietenoasă și de o atenție individuală din partea echipei noastre, care te va ajuta să îți descoperi potențialul și să devii un specialist de succes.

Recomandări de cursant: Absolvenții noștri sunt apreciați pentru profesionalismul și abilitățile dobândite, primind numeroase recomandări din partea saloanelor de frumusețe.

Certificate de absolvire: La finalul cursurilor, vei primi un certificat de absolvire acreditat care îți va facilita avansarea în carieră.
Prețuri accesibile: Oferim cursuri de beauty la prețuri imbatabile, raportul calitate-preț fiind unul dintre cele mai bune de pe piață.

Visezi la o carieră în domeniul frumuseții, unde îți poți pune amprenta creativă și oferi clienților tăi o experiență de neuitat? Atunci Academia Creative Beauty este locul perfect pentru tine!

Profită de oferta specială: Înscrie-te azi la un curs la Academia Creative Beauty și primești un discount!

Contact:

Telefon: 0767.605.047 / 0721.382.827
Website: www.academy-beauty.ro

Testimonial:

“O echipă minunată de traineri care va vor da incredere si veti reusi. Recomand cu incredere Academia Creative Beauty tuturor celor care doresc sa invete tainele din domeniul frumusetii!” – Adriana Taravan, absolventă curs extensii gene!

Te așteptăm cu drag!


 Descopera calea spre succes in industria frumusetii

Academia Creative Beauty: descopera calea spre succes in industria frumusetii! Programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursurile Academiei Creative Beauty sunt predate de experti in domeniu de la care veti avea ce invata. La finalul cursurilor de la Academia Creative Beauty veti primi un certificat de absolvire.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursantele noastre: “o echipa minunata de traineri care va vor da incredere si veti reusi”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursurile de calificare / de sa alegi cursul nostru de calificare in industria frumusetii / ce vei invata la cursul de calificare / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de calificare ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte articole din domeniul beauty: Perfectioneaza-ti arta extensiilor de gene. Curs in Bucuresti.

Curs lash stylist bucuresti
Curs aplicare gene false 2
Curs stilist protezist unghii false demo

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *