Academia Creative Beauty: Echipa ta de experți în frumusețe

Înscriere Academia Creative Beauty

Academia Creative Beauty: Echipa ta de experți în frumusețe

La Academia Creative Beauty, te așteaptă o echipă completă și profesionistă de specialiști din domeniul beauty, gata să te ghideze pe drumul spre succes. Fondatoarea academiei, Hritcu Ana Maria, are o vastă experiență de peste 20 de ani și o pregătire de excepție. Academia a luat naștere în anul 2015 și, în prezent, se numără printre cele mai puternice și cunoscute școli de unghii din România.

 • Cursuri acreditate: Oferim cursuri de stilist protezist unghii false acreditate, cu certificat de absolvire recunoscut la nivel național și internațional.
 • Pregătire temeinică: Vei primi mai mult decât o simplă diplomă. Vei dobândi cunoștințe și abilități practice care te vor ajuta să ai succes și să lucrezi independent imediat după finalizarea cursului. Cursurile noastre sunt concepute pentru a te pregăti complet pentru o carieră de succes. Vei primi atât cunoștințe teoretice solide, cât și o pregătire practică intensă.
 • Profesori experimentați: Echipa noastră de profesori este formată din specialiști cu experiență vastă în domeniul unghiilor, care îți vor împărtăși toate secretele meseriei. Te vei bucura de îndrumarea unor specialiști cu vastă experiență în domeniul beauty, care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile și să devii un profesionist de excepție.
 • Suport și îndrumare: Te vom sprijini pe tot parcursul cursului și îți vom oferi îndrumare personalizată pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. Te vom ajuta să te dezvolți nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Vei învăța cum să îți gestionezi timpul și banii, cum să comunici eficient cu clienții și cum să îți construiești o afacere de succes.
 • Oportunități de carieră: Absolvenții Academiei Creative Beauty au o rată de succes foarte mare și sunt foarte căutați de saloanele de înfrumusețare din toată țara.
 • Pregătire completă: Vei primi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în domeniul frumuseții.
 • Certificat de absolvire recunoscut: Vei primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel național și internațional, care îți va facilita intrarea pe piața muncii.
 • Oportunități de carieră: Industria frumuseții este în continuă expansiune, oferind numeroase oportunități de carieră pentru absolvenții cursurilor Academiei Creative Beauty.
 • Satisfacție profesională: Vei avea satisfacția de a crea look-uri impecabile care vor aduce bucurie clienților tăi.

Pregătire pentru succes: După finalizarea oricărui curs din cadrul Academiei, vei fi pregătit să îți începi cariera încă din a doua zi!

 • Baza teoretică și practică: Te pregătim 100% pentru toate evaluările care urmează!
 • Dezvoltare antreprenorială: Învățăm cum să gândești un business în jurul meseriei tale, cum să interacționezi cu clienții, cum să îți gestionezi banii și timpul!
 • Prețuri avantajoase: Oferim prețuri competitive pentru cursurile noastre de înaltă calitate.
 • Condiții de excepție: Săli de curs spațioase și dotate modern, locație ultracentrală (la Piața Universității), formatori profesioniști cu o vastă experiență.
 • Produse profesionale: Punem la dispoziția cursantelor noastre produse profesionale premium.
 • Colaborare cu saloane: Academia noastră colaborează cu diverse saloane din București, recomandând spre angajare cele mai bune cursante.
 • Atmosferă familială: La Academia Creative Beauty te vei simți ca intr-o familie, nu ca intr-o scoala.

Contactează-ne acum la 0767.605.047 și fă primul pas spre o carieră de succes în industria frumuseții!

Academia Creative Beauty: Descoperă-ți talentul și pune-ți pasiunea în practică!


Academia Creative Beauty: echipa ta de experti in frumuseteAcademia Creative Beauty: echipa ta de experti in frumusete

Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria: echipa ta de experti in frumusete. Suntem una dintre cele mai performante scoli de unghii. Afla si tu care sunt beneficiile absolvirii cursurilor de unghii acreditate. Te sustinem sa devii un profesionist de exceptie in domeniul unghiilor. Profita de aceasta oferta speciala și economisește semnificativ la costul cursului. Vei obtine o diploma autorizata de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei, care îti va permite sa profesezi atât în tara, cât și în strainatate.

Academia Creative Beauty – cursuri de unghii acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii / curs acreditat unghii false Bucuresti), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre cursurile autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte noutati din domeniul beauty: Intretinere Gene False – Retusul Genelor.

Curs Academia Creative Beauty
Curs stilist protezist unghii false 1d
curs stilist protezist unghii false bucuresti1

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *