Academia Creative Beauty: Descoperă tainele manichiurii perfecte cu gel!

Curs aplicare unghii false

Academia Creative Beauty: Descoperă tainele manichiurii perfecte cu gel!

Cursuri de unghii cu gel acreditate in Bucuresti. Academia Creative Beauty: Descoperă tainele manichiurii perfecte cu gel!

Programe flexibile: Alege cursul intensiv pentru începători sau optează pentru varianta clasică, cu program de dimineață sau după-amiază.

Traineri experimentați: Vei fi instruită de traineri cu vastă experiență în domeniul unghiilor cu gel, care te vor ghida pas cu pas și îți vor împărtăși toate secretele meseriei.

Materiale de calitate: Vei beneficia de toate materialele necesare practicii, asigurate de către Academia Creative Beauty.

Diplome acreditate: La finalul cursului, vei primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și al Învățământului, care îți va facilita intrarea pe piața muncii.

Oferim o gamă largă de cursuri de unghii cu gel, adaptate nevoilor tale:

Curs de unghii cu gel pentru începători: Aici vei învăța tainele aplicării gelului pe unghii naturale și tipsuri, realizarea unor modele simple și a unei manichiuri impecabile.

Curs de unghii cu gel avansat: Perfecționează-ți abilitățile și învață tehnici avansate de aplicare a gelului, realizarea unor modele complexe și a designurilor spectaculoase.

Curs de perfecționare unghii cu gel: Actualizează-ți cunoștințele și descoperă cele mai noi tendințe din domeniul unghiilor cu gel.

Indiferent dacă ești la început de drum sau dorești să îți perfecționezi abilitățile, cursurile noastre te vor ajuta să:

*Stăpânești tehnica aplicării gelului pe unghii naturale și tipsuri.
*Realizezi modele complexe și designuri spectaculoase.
*Oferi clientelor tale o manichiură impecabilă și care durează.
*Devii o stilistă de unghii căutată și apreciată.

Profită de oferta specială: Înscrie-te azi la un curs de unghii cu gel și primești un preț redus!

Formator cu peste 17 ani experienta: Hritcu Ana Maria, formator unghii cu gel.


Cursuri de unghii cu gel acreditate in BucurestiCursuri de unghii cu gel acreditate in Bucuresti

Cursuri de unghii cu gel acreditate in Bucuresti. Academia Creative Beauty: descopera tainele manichiurii perfecte cu gel! Cursuri de unghii cu gel avansati intensiv. Cursuri de unghii cu gel acreditate de catre Ministerul Muncii si al Invatamantului. Cele mai bune cursuri de unghii cu gel in Bucuresti.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare unghii la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursantele noastre: “am intalnit numai traineri competenti in meseria pe care o practica la Academia Creative Beauty”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri unghii false / de sa alegi cursul nostru de unghii cu gel / ce vei invata la cursul de unghii cu gel / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de unghii gel ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte stiri din domeniul beauty: Descopera calea spre succes in industria frumusetii.

Care sunt avantaje utilizarii frezei pentru cuticule3
Feza pentru cuticule
Care sunt avantaje utilizarii frezei pentru cuticule
Academia Creative Beauty – Curs Unghii Tehnice
Care sunt avantaje utilizarii frezei pentru cuticule3
Feza pentru cuticule

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *