Intretinere Gene False – Retusul Genelor

Intretinere Gene False – Retusul Genelor

Ce trebuie să știți despre RETUSUL Extensiilor de Gene False?


⭕ În mod normal, un retuș ar trebui efectuat o dată la 3-4 săptămâni.
⭕ Retușul durează în medie două ore, dar diferă în funcție de felul în care au fost întreținute, desimea genelor naturale sau tipul de extensii ales.
⭕ Prețul variază, dar este mult mai mic decât primul serviciu.
⭕ La retuș NU se îndepărtează toate extensiile de gene din retușul anterior, doar dacă se dorește schimbarea tipului de extensii ales.
⭕ Nu e recomandat să se schimbe continuu întregul set de gene, deoarece ar presupune o deteriorare a genei naturale, fiind supusă unui stres constant dat de această schimbare.
⭕ Durata de viață a genelor naturale nu ar trebui afectată în nici un fel de extensiile de gene sau de procedura retușului, dacă acesta se efectuează corect.

Genele pot da profunzime privirii si pot desavarsi un machiaj reusit. Poti uita de trucuri de machiaj si de produse cosmetice precum rimelul cu ajutorul extensiilor de gene.

Acestea se aplica, individual, pe fiecare fir de par, cu ajutorul unui adeziv special rezistent la apa. Procedura dureaza aproximativ 2 ore si nu este deloc dureroasa. Dupa montarea genelor, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste demachierea, aceasta fiind realizata normal, folosind produse pe baza de apa (nu ulei).  Pana si intretinerea acestora este simpla, fiind realizata de catre un specialist o data pe luna.


Intretinere Gene False – Retusul Genelor. Recomandari & sfaturi utile Intretinere Gene False – Retusul Genelor. Recomandari & sfaturi utile

Intretinere Gene False – Retusul Genelor. Ce trebuie sa stiti despre RETUSUL Extensiilor de Gene. Recomandari & sfaturi utile.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre curs extensii de gene!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole: Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *