Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte

curs stilist protezist unghii false bucuresti1

Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte

Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte

Visezi la o privire intensă și seducătoare, conturată de gene lungi, groase și curbate? Atunci pachetul nostru optimizat de laminare gene este perfect pentru tine!

*Devii specialistă în laminare gene, o meserie foarte căutată și apreciată.
*Stăpânești tehnica laminării genelor de la A la Z.
*Oferi clientelor tale o privire impecabilă și un look natural.
*Obții o diplomă de participare din partea Academiei Creative Beauty.

Curs laminare gene basic pentru începători: Vei învăța toate elementele esențiale ale laminării genelor, de la teoria procedurii la tehnica practică.
Materiale de calitate: Vei beneficia de toate produsele și instrumentele necesare pentru a realiza proceduri de laminare gene de succes.
Suport din partea trainerului: Vei avea acces la suport din partea trainerului nostru experimentat pe tot parcursul cursului și după finalizarea acestuia.

Este un pachet complet care te pregătește pentru o carieră de succes în domeniul laminării genelor.
Beneficiezi de instruire de calitate din partea trainerilor noștri experimentați.
Pachetul este foarte accesibil ca preț.

Devii o specialistă în laminare gene căutată și apreciată! Înscrie-te acum la cursul nostru și obține o calificare de succes!


Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecteCurs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte

Curs laminare gene. Descopera tainele genelor perfecte! Curs laminare gene basic pentru incepatori complet. Dupa finalizarea cursului de laminare gene se elibereaza diploma din partea Academia Creative Beauty. Urmandul cursul de laminare gene vei dobandi calitati de baza care sa iti aduca succesul!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursantele noastre: “acest curs de laminare gene a fost exact de ce am avut nevoie pentru un incepator sa lucreze in acest domeniu”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri de laminare gene / de sa alegi cursul nostru de laminare gene / ce vei invata la cursul de laminat gene / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de gene ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte stiri din domeniul beauty: curs de gene fir cu fir perfect pentru tine!

Curs extensii de gene
curs extensii de gene
Curs Stilizare Lamimare Gene Sprancene Pachet Promo Bucuresti

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *