Curs de gene fir cu fir perfect pentru tine

Curs Stilizare Pensat Sprancene

Curs de gene fir cu fir perfect pentru tine

Curs de gene fir cu fir perfect pentru tine.

Visezi la o privire intensă și seducătoare, conturată de gene lungi și dese? Atunci cursul nostru de gene fir cu fir este perfect pentru tine!

Indiferent dacă ești la început de drum sau dorești să îți perfecționezi abilitățile, cursul nostru te va ajuta să:

  • Stăpânești tehnica aplicării extensiilor de gene fir cu fir.
  • Realizeze diverse tehnici de volum (2D-3D, 4D, 6D).
  • Alegi tipul de extensii potrivit pentru fiecare clientă.
  • Îngrijești corect extensiile de gene.
  • Oferi clientelor tale o privire impecabilă și un look elegant.
  • De ce să alegi cursul nostru de gene fir cu fir?

Program flexibil: Alege cursul intensiv pentru începători sau optează pentru varianta clasică, cu program de dimineață sau după-amiază.
Traineri experimentați: Vei fi instruită de traineri cu vastă experiență în domeniul extensiilor de gene, care te vor ghida pas cu pas și îți vor împărtăși toate secretele meseriei.

Grupuri mici: Te vei bucura de o atmosferă prietenoasă și de o atenție individuală din partea trainerului.
Materiale de calitate: Vei beneficia de toate materialele necesare practicii, asigurate de către Academia Creative Beauty.
Practica pe model uman: Vei avea ocazia să îți perfecționezi tehnica pe modele reale, sub îndrumarea trainerului.

Suport post-curs: Te vei bucura de suport din partea trainerului nostru și după finalizarea cursului, pentru a te ajuta să îți perfecționezi tehnica și să devii o specialistă în extensii de gene de excepție.

Recomandări spre angajare: Absolventele noastre cele mai bune vor fi recomandate pentru angajare la saloane de renume din București.

Profită de oferta specială: Înscrie-te azi la cursul de gene fir cu fir și primești cel mai bun preț!


Curs de gene fir cu fir perfect pentru tineCurs de gene fir cu fir perfect pentru tine

Cursul de gene fir cu fir organizat de Academia Creative Beauty este perfect pentru tine. Invata sa aplici extensiile de gene ca un profesionist. Curs gene fir cu fir – practica cursului gene fir cu fir se face pe model uman.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene, curs de gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursantele noastre: “am avut curajul sa ma recalific si ma bucur ca am urmat cursul gene fir cu fir sustinut de Hritcu Ana Maria”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursul de gene / de sa alegi cursul nostru de gene fir cu fir / ce vei invata la un curs de gene / ce beneficii vei avea la absolvirea unui curs de gene ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte articole din domeniul beauty: Curs de unghii cu gel. Descopera tainele manichiurii perfecte!

Curs extensii de gene
curs extensii de gene
Curs extensii de gene

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *