Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!

Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!

Cosmeticele si produsele de infrumusetare pentru ochi, profesionale sau de o calitate indoielnica, pot afecta sanatatea si frumusetea genelor cand sunt folosite pe o perioada lunga de timp. De aceea demachierea si ingrijirea lor in mod corespunzator sunt esentiale.

  1. Alege un demachiant special conceput pentru zona ochilor. Poti de asemenea aplica pe gene tratamente nutritive si esentiale pentru sanatatea si frumusetea genelor si a sprancenelor.
  2. Descopera magia uleiurilor pe baza de masline, migdale sau ricin.
  3. Cu toti am auzit de efectele miraculoase ale vitaminei E, recomandata pntru proprietatile sale regenerante si cicatrizante. Este utilizata mai ales atunci cand ne confruntam cu iritatii sau infectii prezente la nivelul pleoapelor si al ochilor.

Mai multe detalii gasiti la cursul nostru Extensii de Gene : https://academy-beauty.ro/curs-extensii-de-gene-bucuresti/


Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi! Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!

Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi! Demachierea genelor si sprancenelor. Ingrijirea genelor si sprancenelor in mod corespunzator. Informatii detaliate in articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre ingrijirea genelor fir cu fir / ingrijirea extensiilor de gene / ingrijire gene false ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte noutati beauty: Cum sa ai Unghii Sanatoase in Sezonul Rece ?

Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi! Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi! Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!

Share this post