Curs Perfectionare Manichiura-Pedichiura Clasica – Academia Creative Beauty

Curs stilist protezist unghii false bucuresti

Curs Perfectionare Manichiura-Pedichiura Clasica – Academia Creative Beauty

Visezi la o carieră de succes in domeniul beauty? Academia Creative Beauty iti ofera sansa de a participa la un curs exceptional de perfectionare manichiura-pedichiura clasica, conceput pentru a-ti imbunatati tehnicile si a te propulsa spre excelenta.

 • Experienta si profesionalism: Cursul este sustinut de trainerul Hritcu Ana Maria, o profesionista cu peste 17 ani de experienta in domeniul beauty, care iti va impartasi toate secretele meseriei.
 • Program intensiv: In doar 8 ore, vei invata si perfectiona toate etapele manichiurii si pedichiurii clasice, de la pregatirea unghiilor pana la aplicarea impecabila a ojei semipermanente.
 • Abordare completa: Cursul include atat partea practica, cat si teoria necesara pentru a intelege anatomia unghiilor, bolile transmisibile si regulile de igiena.
 • Diploma de excelenta: La finalul cursului, vei primi o diploma de excelenta care iti va atesta cunostintele si abilitatile dobandite.

 • Tehnici avansate de manichiura si pedichiura clasica
 • Utilizarea aparaturii profesionale in siguranta si eficienta
 • Masuri de securitate si igiena in salon
 • Reguli de comportament profesional
 • Modele de baza si tehnici de aplicare a ojei semipermanente
 • Ingrijirea speciala a mainilor si picioarelor
 • Stabilirea metodelor specifice de îngrijire a mâinilor și picioarelor

 • Toate ustensilele necesare pe parcursul cursului sunt asigurate de catre Academia Creative Beauty.
 • Te vei bucura de o atmosfera prietenoasa si de suport din partea trainerului si a colegilor.

“Un curs informativ prezentat cu multa rabdare din partea trainerului Hritcu Ana Maria. Recomand 100%!”

Investeste ACUM in viitorul tau!

Cursul nostru de perfectionare manichiura-pedichiura clasica este o investitie excelenta pentru o cariera de succes in industria beauty.

Pret: 400 Lei (redus de la 600 Lei)

Durata: 8 ore

Varsta minima: 16 ani

Contact: Telefon: 0767.605.047 / 0721.382.827


Curs Perfectionare Manichiura - Pedichiura ClasicaCurs Perfectionare Manichiura – Pedichiura Clasica

Curs Perfectionare Manichiura-Pedichiura Clasica – Academia Creative Beauty. Investeste ACUM in viitorul tau si urmeaza cursul de perfectionare manichiura & cursul de perfectionare pedichiura oferit la un foarte bun raport calitate pret.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret! Alege un Curs Perfectionare Manichiura!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursanetele noastre: “cursul perfectionare unghii cu gel a fost o experienta foarte placuta la care am avut foarte multe de invatat”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri unghii false / de sa alegi cursul nostru de unghii false / cei vei invata la cursul de perfectionare unghii / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de unghii ? Doresti mai mai multe informatii despre cursul autorizat de infrumusetare & curs perfectionare manichiura!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte noutati beauty: Curs laminare sprancene profesional in Bucuresti!

Cum sa ai Unghii puternice
Cum sa ai Unghii puternice
Ce este oja permanenta?
Academia Creative Beauty – Curs Unghii

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *