Curs Perfectionare Unghii: descoperă cele mai noi tehnici!

Unghii Sanatoase in sezonul rece

Curs Perfectionare Unghii: descoperă cele mai noi tehnici!

Curs Perfectionare Unghii: Descoperă cele mai noi tehnici!

Vrei să îți perfecționezi abilitățile în domeniul unghiilor și să oferi clienților tăi cele mai noi și mai inovatoare tehnici? Cursul nostru de perfectionare unghii nivel II este perfect pentru tine!

 • Trainer experimentat: Cursul este susținut de Hritcu Ana Maria, un trainer cu o vastă experiență în domeniul unghiilor.
 • Tehnici moderne: Vei învăța cele mai noi tehnici de construcție a unghiilor, fără șablon, atât cu gel, cât și cu acrylprogel.
 • Eficiență sporită: Vei descoperi cum să scurtezi timpul de lucru și să realizezi unghii impecabile cu mai multă ușurință.
 • Soluții practice: Vei primi soluții pentru remedierea greșelilor frecvente și pentru obținerea unor rezultate perfecte.
 • Tehnici de prezentare: Vei învăța cum să realizezi poze perfecte pentru a-ți evidenția lucrările.
 • Pret redus pentru cursantii Academiei Creative Beauty: Daca ai absolvit un curs la Academia noastra, beneficiezi de un pret redus pentru cursul de perfectionare.

 • Cum să scurtezi timpul de lucru
 • Cum să așezi gelul fără a mai fi nevoie de pilirea unghiilor
 • Remedierea anumitor greșeli frecvente
 • Cum să realizezi pozele perfecte pentru evidențierea lucrării
 • Cum să aplici tipsuri reutilizabile cu Tehnica fara pilire
 • Cum sa aplici Tipsurile Full (cea mai rapida Tehnica de aplicare a unghiilor tehnice, care nu necesita pilire)
 • Cum sa executați design în gel cu TipsurileFull (sclipici, paiete, folie etc)

 • Vei putea oferi clienților tăi cele mai noi și mai inovatoare tehnici de unghii.
 • Vei putea reduce timpul de lucru și vei crește eficiența.
 • Vei putea realiza unghii impecabile, care vor fideliza clienții.
 • Vei putea crește câștigurile tale.

Inscrie-te acum la cursul de perfectionare unghii oferit de Academia Creative Beauty și fă un pas important spre o carieră de succes!

“Cursul de perfectionare unghii a fost o experiență foarte plăcută la care am avut foarte multe de învățat. Recomand cu încredere acest curs tuturor celor care doresc să își perfecționeze abilitățile în domeniul unghiilor.” – [Alina Petre]


Curs perfectionare unghii in BucurestiCurs perfectionare unghii in Bucuresti. Descopera ACUM cele mai noi tehnici!

Curs perfectionare unghii in Bucuresti. Descopera ACUM cele mai noi tehnici! Inscrie-te la cursul de perfectionare unghii gel nivel II oferit de Academia Creative Beauty la un PRET REDUS in aceasta luna. Cursul de perfectionare unghii cu gel se adreseaza nail artistilor cu experienta!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii / cursuri unghii false), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, curs perfectionare unghii la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursanetele noastre: “cursul perfectionare unghii cu gel a fost o experienta foarte placuta la care am avut foarte multe de invatat”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri unghii false / de sa alegi cursul nostru de unghii false / cei vei invata la cursul de perfectionare unghii / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de unghii ? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Deste curs perfectionare unghii!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte noutati din domeniul beauty: Curs Stilizare Sprancene: Descopera secretul sprancenelor perfecte!

Cum sa ai Unghii puternice
Ce este oja permanenta?
Academia Creative Beauty – Curs Unghii
Cum sa ai Unghii puternice

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *