Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule?

Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule?

Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule?

Freza electrica este o binecuvantare pentru toate manichiuristele, deoarece aceasta reduce destul de mult munca lor, astfel incat timpul petrecut pentru a servi o clienta se reduce considerabil. Aceasta ustensila nu se utilizeaza doar pentru indepartarea cuticulelor, fiind multifunctionala.
De aceea, o poti folosi si pentru pilirea unghiilor, indepartarea pielii din jurul unghiei sau indepartarea diverselor materiale de pe patul unghial. Datorita faptului ca se pot conecta diferite capete la freza respectiva, aceasta poate fi utilizata pentru toate tipurile de manichiura. Avantajele acestui aparat propriu-zis constau in cele enumerate anterior: freza este multifunctionala, reduce timpul de lucru si este usor de utilizat.
Insa, adevaratele avantaje vin odata cu fiecare capat pe care alegi sa il conectezi, intrucat fiecare are atributii diferite.

Care sunt dezavantajele frezei pentru cuticule?

Pentru a putea utiliza o asemenea ustensila iti trebuie experienta, astfel incat sa nu produci unghiei daune iremediabile. Nu este un aparat pe care il poate folosi oricine, deci este important sa ai pregatirea necesara pentru a-l putea utiliza in mod corect.
Un alt dezavantaj al acestei freze, consta in faptul ca unele capete pot avea un pret destul de ridicat, pentru faptul ca sunt extrem de calitative. De asemenea, anumite capete ce se conecteaza la freza electrica sunt alcatuite din metale, astfel incat pot exista cliente care sa fie alergice la acestea. Pentru a evita aceste situatii, achizitioneaza o gama mai larga de capete si intreaba-ti intotdeauna clientii daca au anumite alergii.

Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule? Alfa urmand un Curs Unghii Tehnice : https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Care sunt avantaje utilizarii frezei pentru cuticule? Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule?

Care sunt avantaje utilizarii frezei pentru cuticule? Care sunt dezavantajele frezei pentru cuticule? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule. Cursuri calificare disponibile: cursuri unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole: Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje, Dezavantaje si Riscuri!

Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule? Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule? Care sunt avantajele utilizarii frezei pentru cuticule?

Share this post