Curs Laminare Sprancene Profesional – Descoperă secretul sprancenelor perfecte!

Curs Stilizare Pensat Sprancene

Curs Laminare Sprancene Profesional – Descoperă secretul sprancenelor perfecte!

Visezi la o carieră în industria beauty și ești pasionat de arta sprancenelor impecabile? Atunci cursul nostru de laminare sprancene, susținut de un formator cu peste 15 ani experiență în domeniu, este perfect pentru tine!

 • Expertiză: Vei învăța de la un trainer experimentat, care te va ghida pas cu pas și îți va împărtăși toate secretele tehnicii de laminare a sprancenelor.
 • Tehnici moderne: Vei descoperi cele mai noi tendințe și tehnici din domeniul laminării, pentru a oferi clientelor tale rezultate impecabile și un look natural.
 • Beneficii multiple: Te vei bucura de un program flexibil, o atmosferă prietenoasă și o diplomă de participare care îți va facilita intrarea pe piața muncii.

Ce vei învăța la curs?

 • Tot ce trebuie să știi despre structura și tipologia sprancenelor
 • Indicațiile și contraindicațiile procedurii de laminare
 • Tehnici de igienizare a locului de muncă și a ustensilelor
 • Avantajele laminării sprancenelor
 • Prezentarea detaliată a produselor necesare procedurii
 • Alegerea corectă a formei și curburii sprancenelor
 • Tehnici de aplicare a substantelor și timpi de actionare
 • Vopsirea sprancenelor pentru un look complet
 • Reguli de ingrijire si de igiena post-procedura
 • Solutionarea eventualelor greseli din practica si feedback individualizat

Bonus: Toate produsele necesare practicii sunt asigurate de către Academia Creative Beauty.

Testimonial:

“Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am învățat la cursul de laminare sprancene. Trainerul a fost foarte dedicat și mi-a explicat tot ce trebuia să știu. Acum mă simt pregătită să îmi încep propria afacere în domeniul beauty.”

Înscrie-te astăzi la cursul nostru de laminare sprancene și beneficiezi de o reducere specială!

Preț: 600 Lei / Curs laminare sprancene

Durata: 1 zi, program 10.00-16.00

Contact: 0767.605.047 / 0721.382.827

Te așteptăm cu drag!

Sprancenele joacă un rol esențial în definirea ochilor și a întregii fețe. Laminarea sprancenelor oferă numeroase beneficii, precum:

 • Aspect natural: Tehnica nu are un efect artificial, ci oferă un look natural și elegant.
 • Sprancene disciplinate: Firele rebele sunt îmblânzite, rezultând o formă impecabilă a sprancenelor.
 • Rezultate durabile: Efectul laminării durează 4-6 săptămâni, oferind o soluție pe termen lung.
 • Sănătatea sprancenelor: Produsele utilizate conțin keratina, acid hialuronic, vitamine și minerale care regenerează și hidratează firele de păr.

Laminarea sprancenelor este o procedură versatilă care se potrivește tuturor tipurilor de sprancene. Indiferent dacă ai sprancene groase sau subțiri, dese sau rare, laminarea le poate oferi un aspect perfect!

Investeste in tine si in cariera ta! Cursul nostru de laminare sprancene te va ajuta sa devii un specialist apreciat in domeniul beauty.

Înscrie-te astăzi și fă primul pas către o carieră de succes!


Curs laminare sprancene profesional in BucurestiCurs laminare sprancene profesional in BucurestiCurs laminare sprancene profesional in Bucuresti

Curs laminare sprancene profesional in Bucuresti. Descopera secretul sprancenelor perfecte! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty urmand cursul de laminare sprancene sustinut de Hritcu Ana Maria. Inscrie-te astazi la un curs de laminare sprancene si vei avea multiple beneficii!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursanetele noastre: “sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am invatat la cursul de laminare sprancene”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri stilizare sprancene / de sa alegi cursul nostru de laminare sprancene / cei vei invata la cursul de laminare gene si sprancene / ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de laminare sprancene profesional ? Doresti mai mai multe informatii despre curs laminare sprancene / cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte articole din domeniul beauty: Curs Extensii Gene la Academia Creative Beauty & Curs laminare sprancene!

Curs laminare gene si sprancene Bucuresti
Curs Laminare Gene Sprancene Bucuresti
Curs Stilizare Pensat Vopsit Sprancene Bucuresti

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *