Traineri cursuri:

Ana Maria Hritcu
Ana Maria HritcuMaster Trainer Stilist Protezist Unghii Tehnice
Unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniu te invata meseria de stilist protezist unghii, dintre cele mai cautate profesii la ora actuala!
Stilist Protezist Unghii False cu o vasta experienta de peste 17 ani si o indelunga pregatire, a format sute de persoane in tehnica ingrijirii si înfrumusetarii unghiilor, aducand pe piata din Romania personal bine pregatit, gata sa ofere cele mai bune servicii clientului.
Ca formator intotdeauna a oferit cursantilor tehnici speciale, noi, in vederea realizarii unor ingrijiri pentru unghii naturale sanatoase si unghii tehnice cu aspect natural.
Succesul unui tehnician de unghii se traduce prin varietatea si calitatea serviciilor oferite, indemanare, respectul fata de client, intr-un cuvant PROFESIONALISM.

Natalia TimburTrainer Certificat Lash Artist
O fire vesela, optimista, comunicativa si ambitioasa, cu dorinta de a invata elevii sa relationeze cu clientii, pentru a deveni buni profesionisti.
O femeie cu aspiratii si potential extraordinar, ce pune accent pe educatie si profesionalism, ceea ce ne-a determinat sa-i acordam increderea de a ne reprezenta pentru a va invata aplicarea extensiilor de gene false fir cu fir, volum 1D, 2D & 3D. Dupa multa munca si training in Hollywood effect + 2d 3d 4d, Master class Ideal Volume, Master class Maxi volume style, Master class 2d-9d a ajuns membru oficial al echipei noastre, reprezentand un exemplu demn de urmat pentru oricine!
Daniela Dinca
Daniela DincaMaster Trainer Stilizare Pensat Sprancene
Unul dintre cei mai buni lectori in domeniu te invata meseria de stilizare sprancene. Experienta profesionala vasta de peste 15 ani, activitate de formator in paralel cu activitatea de salon. Absolvent al Facultatii de Filologie, peste 11 ani activitate in invatamant. Cursuri in infrumusetare: cosmetica, machiaj, nutritie, masaj, tatuaj semipermanent (Milano), mezoterapie cu microace, epilare cu zahar. A sustinut seminarii diverse specializari: stilizare sprancene, extensii gene, mezoterapie, microdermabraziune si peeling chimic, microblading.
Un formator cu multa experienta in domeniu, gata oricand sa te ajute sa urmezi o cariera de succes .
Sophia Cristina Zarnescu
Sophia Cristina ZarnescuMaster Trainer Beauty is your business
Psiholog clinician, consilier și psihoterapeut cu drept de liberă practică, specializat în psihoterapie individuală pentru adulți și psihoterapie de cuplu și familie. Preocupată de activitatea profesională isi doreste sa ofere cursantilor ei un mediu profesionist dinamic și plăcut.
Cu experiență de 10 ani în predare cursuri, consilier public relations, media planner si numeroase diplome de specializare. Vicepreședinte asociația Atipic.