Unghii False

/Unghii False

Final Curs Stilist Protezist Unghii False

Astăzi am susținut examenul sub supravegherea atentă a comisiei de examinare de la Minister. Vă multumim pentru prezență!  Le urăm dragelor noastre cursante, felicitări, mult succes in continuare si vă multumim pentru participare la cursul nostru.

Curs Stilist Protezist Unghii False

,

Inscrie-te la cursul de stilist protezist unghii si vei da startul unei noi cariere de succes in domeniu. Te asteptam cu drag!

Curs Stilist Protezist Unghii False

,

De ce aleg femeile cursurile stilist protezist de unghii false organizate in cadrul Academia Creative Beauty by Hritcu Ana-Maria? Deoarece va punem la dispozitie cei mai bine-pregatiti traineri. Atmosfera din sala de curs este una relaxanta, distractiva cat si educativa. De la noi veti invata cele mai fine tehnici de stilizare a unghiilor si a genelor si [...]

Examen Stilist Protezist Unghii False – septembrie 2017

,

EXAMEN Stilist Protezist de Unghii False Am mai încheiat o grupa de fete minunate , care au ales să devină Stilist Protezist de Unghii False. Va multumim pentru participare și va dorim mult succes in continuare si cat mai multe cliente mulțumite și fericite!

Curs Stilist Protezist de Unghii False, Bucuresti

,

Practica pe modele umane pentru elevele cursului Stilist Protezist de Unghii False, organizat de Academia Creative Beauty, trainer Hritcu Ana-Maria.

Primele lucrari ale cursantelor (2)

,

Constructie gel, primele manichiuri realizate pe model uman in cadrul cursului Stilist Protezist de Unghii False, Academia Creative Beauty, impreuna cu Trainer Hritcu Ana Maria. Emotii, concentrare maxima si rezultate de care suntem extrem de multumiti! Felicitari!

Primele lucrari ale cursantelor – Curs unghii false

Prima zi de practica, aplicarea unghiilor tehnice pe model uman este o adevarata provocare pentru cursantele noastre. Fetele noastre dau dovada de multa ambitie, trec peste emotii si realizeaza prima lor manichiura completa sub indrumarea master trainerului Hritcu Ana-Maria. Felicitări fetelor! Cu mai multa practica veti realiza unghii minunate! Multumim modelelor pentru rabdare!

Curs Pefectionare Stilist Protezist Unghii False

Academia Creative Beauty by Hritcu Ana Maria organizeaza la cerere cursuri de perfectionare stilist protezist de unghii false. Programa si orarul acestor cursuri se realizeaza conform nevoilor tale sub supravegherea atenta a master trainerului nostru, Hritcu Ana - Maria. In urma cursului iti oferim diploma de absolvire a scolii. Locuri limitate!