Intretinerea și Reconstructia Unghiilor cu Gel 2023

Intretinerea și Reconstructia Unghiilor cu Gel 2023

Intretinerea și Reconstructia Unghiilor cu Gel .

Construcţia si intreţinerea unghiilor pot parea operatiuni similare, deoarece pasii de execuţie sunt aparent aceiasi, iar materialele utilizate sunt la fel. Insa, daca privim atent la particularitaţile acestor doua proceduri, vom descoperi ca intre ele exista cateva diferenţe importante.

Intretinerea unghiilor are drept scop mentinerea modelului ales sau reimprospatarea acestuia prin indepartarea gelului vechi in proportie de aproximativ 80%, cu aplicarea pasilor de intretinere/reconstructie, dupa caz si preferinte, respectiv umplerea in zona crescuta cu putin gel.

Scopul este ca mainile tale sa-si pastreze in continuare acelasi aspect ingrijit, chiar daca unghiile au crescut intre timp sau au suferit o serie de modificari structurale pe care un specialist le recunoaste intotdeauna cu usurinta. Bineinteles, un alt motiv pentru care intretinerea este extrem de importanta se datoreaza si impactului asupra sanatatii.

Stratul de gel are menirea de a proteja patul unghial de micoze si infectii, mai ales cand constructia unghiei cu gel este realizata in mod corespunzator, fiind o alegere ideala pentru femeile care lucreaza in medii dure, cu detergenti, substante chimice puternice. In cazul in care intretinerea unghiilor cu gel nu se face in mod corespunzator, exista riscul ca unghia naturala si cuticula sa fie expuse unor neplaceri, iar constructia sa prinda aer si sa devina casanta, permitand totodata accesul unor bacterii ce se vor dezvolta intre straturile unghiei.

Constructia sau reconstructia impune indepartarea completa a gelului, cu refacerea procedurii de la zero. Timpul acordat pentru intretinere poate fi mult mai redus decat cel alocat pentru o constructie propriu-zisa. Dar desigur, fiecare specialista isi va lua timpul necesar pentru a executa in mod corect procedura de intretinere.

Intretinerea unghiilor cu gel este o procedura care te poate ajuta pe termen lung sa te bucuri de un model simpatic si de maini care se vor transforma intr-o frumoasa carte de vizita. Cu timpul, procedura de intretinere va deveni tot mai simpla si usoara!

Va asteptam cu drag la cursul nostru: https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Intretinerea si reconstructia unghiilor cu gel Intretinerea si reconstructia unghiilor cu gel

Intretinerea unghiilor cu gel. Reconstructia unghiilor cu gel. La cat timp se face intretinerea unghiilor cu gel? Informatii despre constructia unghiilor cu gel? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat – Reconstructia Unghiilor – oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Reconstructia Unghiilor. Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre unghii cu gel migdala / gel autonivelant / gel autonivelant fara pilire / gel constructie unghii / gel constructie autonivelant / gel uv? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare & despre reconstructia unghiilor!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole infrumusetare: Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?

Intretinerea si reconstructia unghiilor cu gel Intretinerea si reconstructia unghiilor cu gel Intretinerea si reconstructia unghiilor cu gel

Share this post