Academia Creative Beauty va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales.

Academia Creative Beauty va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate. Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de catre ANC, Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atât în tara, cât si pe teritotiul Uniunii Europene.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. Cursurile Academiei Creative Beauty te invata sa fii cel mai bun, sa te autodepasesti, incurajandu-te in acelasi timp sa iti explorezi si sa iti extinzi partea creativa.

Totdeauna, calitatea predarii, a materialelor si ustensilelor va fi pe primul loc, dar inainte de acestea, amabilitatea si ambianta perfecta, vor fi eticheta noastra.

Scopul nostru este de a oferi celor care iubesc industria frumusetii o sansa reala de a reusi in viata.
Academia Creative Beauty asigura tot necesarul material al cursului.

Academia Creative Beauty by Hritcu Ana-Maria

0
Cursanti inregistrati in Academia Creative Beauty
0
Ore de curs parcurse
0
Diplome Acreditate si recunoscute national si in U.E eliberate

Fondator Academia Creative Beauty:

Ana Maria Hritcu
Ana Maria HritcuFondator Academia Creative Beauty
Unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniu te invata meseria de Stilist Protezist Unghii, dintre cele mai cautate profesii la ora actuala!
Cu o vasta experienta de peste 17 ani si o indelunga pregatire, a format sute de persoane in tehnica ingrijirii si înfrumusetarii unghiilor, aducand pe piata din Romania personal bine pregatit, gata sa ofere cele mai bune servicii clientului.