Cursuri de unghii false: Descoperă o carieră plină de satisfacții!

Master Trainer Ana-Maria Hritcu

Cursuri de unghii false: Descoperă o carieră plină de satisfacții!

Cursuri de unghii false autorizate cu formatori calificati

Cauți o oportunitate de a te reinventa, de a-ți exprima creativitatea și de a construi o carieră prosperă? Atunci cursurile de unghii false pot fi alegerea perfectă pentru tine!

 • Formatori calificați: Vei învăța de la profesioniști cu experiență vastă în domeniul unghiilor, care îți vor împărtăși toate secretele meseriei.
 • Standard de calitate ridicat: Ne mândrim cu programele noastre de învățământ moderne și complete, concepute pentru a te pregăti pentru o carieră de succes.
 • Prețuri competitive: Oferim cursuri de unghii false la prețuri accesibile, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Motive pentru a deveni un profesionist în unghii:

 • Oportunitate de creștere: Industria unghiilor este în continuă expansiune, oferind numeroase oportunități de dezvoltare profesională.
 • Satisfacție garantată: Vei avea satisfacția de a face femeile fericite și de a le oferi un look impecabil.
 • Creativitate și artă: Realizarea unghiilor false este o artă care îți permite să îți exprimi creativitatea și talentul.

Mai mult decât o modă:

Contrar opiniei comune, unghiile false nu sunt doar o tendință trecătoare. Ele se bucură de o popularitate constantă și oferă numeroase beneficii, atât estetice, cât și funcționale.

 • Cerere constantă: Există o cerere mare pentru acest tip de servicii, deci nu va trebui să îți faci griji pentru lipsa clientelor.
 • Exprimare artistică: Poți transforma unghiile simple în opere de artă, folosindu-ți creativitatea și imaginația.
 • Satisfacție profesională: Vei avea satisfacția de a contribui la frumusețea și încrederea clientelor tale.

Cursurile noastre te vor ajuta să deprinzi toate abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist de succes în domeniul unghiilor. Vei învăța:

 • Tehnicile de aplicare a unghiilor false
 • Secrete de manichiură și pedichiură impecabilă
 • Diferite tehnici de decorare a unghiilor
 • Utilizarea corectă a materialelor și instrumentelor

Nu te limita la tehnica pură! Descoperă-ți latura artistică și explorează lumea fascinantă a picturii pe unghii.

Noi te vom ghida și te vom inspira pentru a-ți dezvălui potențialul artistic. Te vom învăța cum să:

 • Combini culorile armonios
 • Creezi modele originale și complexe
 • Te adaptezi la preferințele fiecărei cliente

Transformați-vă pasiunea pentru frumusețe într-o carieră de succes! Cursurile noastre vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a face primii pași în această lume fascinantă.

Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta si suport de curs detailat. Cursurile noastre de Unghii False sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atat in tara, cat si pe teritoriul Uniunii Europene.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. Cursurile Academiei Creative Beauty by Hritcu Ana-Maria te invata sa fii cel mai bun, sa te autodepasesti, incurajandu-te in acelasi timp sa iti explorezi si sa iti extinzi partea creativa.

Contactează-ne astăzi pentru a te înscrie la cursurile noastre de unghii false! Te așteptăm cu drag!


Cursuri de unghii false autorizate cu formatori calificatiCursuri de unghii false autorizate cu formatori calificati

Cursuri de unghii false autorizate! Vei invata de la formatori calificati si predate la un nivel inalt de standard de calitate. Cursuri de unghii false la preturi competitive! Cauți o oportunitate de a te reinventa, de a-ti exprima creativitatea si de a-ti construi o cariera prospera? Vezi oferta de azi!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii / curs stilist protezist unghii false), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare gene la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ce spun cursanetele noastre: “cursuri de unghii false predate la nivel inalt standard de calitate”. Ai intrebari sau nelamuriri despre cursuri unghii false? De sa alegi cursul de unghii false? Ce motive ai pentru a deveni un profesionist in unghii? Ce vei invata la cursul de perfectionare unghii? Ce beneficii vei avea la absolvirea cursului de unghii? De ce merita sa te specializezi in unghii false? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alege cursuri de unghii false la pret redus organizat de Academia Creative Beauty! Alte noutati beauty: Academia Creative Beauty. Cursuri de unghii false. Centru de Formare autorizat!

Intretinerea si reconstructia unghiilor cu Gel
Intretinerea si reconstructia unghiilor
Academia Creative Beauty – Curs Unghii
Ce este oja permanenta?
Academia Creative Beauty – Curs Unghii

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *