Curs unghii false: De la vis la realitate!

Master Trainer Ana-Maria Hritcu

Curs unghii false: De la vis la realitate!

Curs unghii false acreditat in Bucuresti

Visezi la o carieră în industria frumuseții, unde să îți exprimi creativitatea și să oferi clienților tăi unghii impecabile? Cursul nostru de unghii false te poate ajuta să îți transformi visul în realitate!

Tehnici predate pe înțelesul tuturor: Indiferent de nivelul tău de experiență, te vom ghida pas cu pas prin toate tehnicile necesare pentru a deveni un stilist protezist de unghii excepțional.

 • Preț redus cu 200 RON: Profită de această ofertă specială și economisește semnificativ la costul cursului.
 • Practica intensivă: Punem accent pe practica reală, pentru a te asigura că dobândești abilitățile necesare pentru a excela în domeniu.
 • Locație ușor accesibilă: Cursul se desfășoară la Piața Universității din București, o locație centrală și ușor accesibilă.
 • Traineri experimentați: Echipa noastră de traineri este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniul unghiilor, care te vor sprijini și te vor ghida pe parcursul întregului curs.

 • Diplomă autorizată: Vei obține o diplomă de Stilist Protezist Unghii autorizată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care îți va permite să profesezi atât în țară, cât și în străinătate.
 • Posibilități de carieră: Industria frumuseții este în continuă expansiune, oferind numeroase oportunități de carieră pentru absolvenții cursurilor de unghii.
 • Satisfacția profesională: Vei avea satisfacția de a crea manichiuri și pedichiuri impecabile, care vor aduce bucurie clienților tăi.

 • Tehnici de aplicare a gelului pe unghia naturală
 • Manichiura semipermanentă
 • Design și decorare a unghiilor
 • Utilizarea aparatului de freză
 • Sănătate și igienă
 • Multe alte trucuri și secrete din arta unghiilor perfecte

 • Aplicare ojă semipermanentă cu apex
 • Tipsuri reutilizabile
 • Design: aplicare gel cover, gel color, glitter, strasuri, piatră lichidă, diverse decorațiuni, etc.
 • Montarea accesoriilor pe unghii false
 • Suport de curs, aparatură, ustensile, materiale consumabile profesionale pentru lucru.

Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne acum la 0767.605.047 și fă primul pas spre o carieră de succes în industria frumuseții!

Academia Creative Beauty: Descoperă-ți talentul și pune-ți pasiunea în practică!

Curs unghii false acreditat in BucuresCurs unghii false acreditat in Bucuresti

Curs unghii false acreditat in Bucuresti: de la vis la realitate! Visezi la o cariera in industria frumusetii? Curs de unghii false la pret redus cu traineri de nota 10 la Academia Creative Beauty! Indiferent de nivelul tau de experienta, te vom ghida pas cu pas prin toate tehnicile necesare pentru a deveni un stilist protezist de unghii exceptional. Punem accent pe practica reala, pentru a te asigura ca dobândești abilitatile necesare pentru a excela în domeniu. Cursul nostru de unghii false te va ajuta sa îti transformi visul în realitate!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii / cursuri unghii acreditate), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre ingrijirea unghiilor in sezonul rece / cum sa pastrezi unghiile sanatoase si frumoase in sezonul rece / cum sa ai unghii puternice si sanatoase iarna? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827 pentru Curs unghii false acreditat in Bucuresti! Alte stiri din domeniul beauty: Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?, Curs unghii false acreditat in Bucuresti: de la vis la realitate!

Cum sa ai Unghii puternice
Cum sa ai Unghii puternice
Cum sa ai Unghii puternice

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *