Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii 2023

Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii 2023

Cum sa iti ingrijesti unghiile

Indiferent daca iti faci unghiile la salon sau acasa, fii atenta ca incaperea in care te afli sa fie bine ventilata, pentru a fi eliminate substantele chimice volatile din produsele de ingrijire a unghiilor pe care le utilizezi.

Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii
Ingrijirea unghiilor pe durata sarcinii presupune acordarea unei atentii in plus dezinfectarii instrumentelor utilizate. Sarcina vine cu schimbari majore ale corpului tau, acestea remarcandu-se si la nivelul unghiilor. Alaturi de o crestere mai accelerata a unghiilor, unele femei pot experimenta o fragilitate crescuta a acestora, mai ales in cazul unui deficit de biotina.
Daca iti faci unghiile acasa, asigura-te ca instrumentele de lucru sunt corect dezinfectate. In cazul in care iti faci unghiile la salon, ai grija sa alegi unul in care se acorda atentie sterilizarii corespunzatoare a acestora.

Cu atat mai mult pe perioada sarcinii este important sa te protejezi de bacterii, ciuperci si virusi care te pot imbolnavi. Printre cele mai frecvente infectii ale unghiilor se numara paronichia, care afecteaza baza unghiei si cuticula. Respectarea unei igiene riguroase, acasa sau la salonul de manichiura, te va proteja insa de orice infectie a unghiei. Cum sa iti ingrijesti unghiile: poti utiliza un produs protector, pentru a le conferi o ingrijire corespunzatoare.

Colorarea unghiilor este permisa femeilor insarcinate, insa este recomandat sa utilizezi produse de calitate, care sa reziste mai mult timp pe unghie fata de oja normala.


Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii

Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii. De ce unghiile cu gel in sarcina nu reprezinta o problema!? Ai voie sa iti pui unghii cu gel in timpul sarcinii? Unghiile cu gel afecteaza sarcina & persoana insarcinata? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri unghii false in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole: Cum sa ai Unghii puternice.

Cum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii. Ingrijesti unghiileCum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarciniiCum sa iti ingrijesti unghiile pe parcursul sarcinii

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *