Construcţia Unghiilor – Rolul şabloanelor

Construcţia Unghiilor – Rolul şabloanelor

Construcţia Unghiilor . Pentru a realiza o construcţie a unghiei, avem nevoie de un material solid, cum ar fi gelul, poligelul sau acrilul şi un material ajutător pentru prelungirea unghiei. Elementul necesar utilizat pentru procedură este şablonul, pe acesta fiind fixat materialul. Producătorii oferă un număr imens de forme superioare și inferioare pentru extensiile de unghii. Ele diferă după material, dimensiune, tipul vârfului, culoarea, designul.

Construcţia Unghiilor. Astfel şabloanele sunt realizate din diferite materiale:

 • hârtie;
 • metal;
 • plastic;
 • folie.
 1. Şabloanele din hârtie sunt de unică folosință
  Acestea se vând în pachete de 50 și 100. Avantajul este că vă permit să alegeți o formă individuală non-standard, ajustând dimensiunea pe unghie. Durabilitatea manichiurii depinde de aceasta.
 2. Șabloanele metalice sunt fabricate din teflon, astfel încât să poată fi refolosite
  Ele ajută la modelarea formei corecte și frumoase a unghiei. Când substanța se întărește, șablonul este îndepărtat, excesul este curăţat, lustruit și se aplică un strat de finisare. Ce este important la aceste şabloane, trebuiesc dezinfectate după fiecare clientă.
 3. Pe lângă șabloanele inferioare, manichiura se realizează şi cu şabloanele superioare
  Acestea sunt fabricate din plastic şi sunt destinate unghiilor plate şi foarte scurte. Avantajul este că forma însăși definește arcada, îndoiturile în S, tunelurile exterioare și interioare. Acril sau gel se plasează în vârfuri, ca într-o matriță, se formează o suprafață perfect plană cu o pensulă, apoi se aplică rapid pe suprafața unghiei. După cinci minute, șablonul reutilizabil este îndepărtat cu atenție. Matrițele superioare pot fi utilizate pentru auto-extensie.
 4. Utilizarea foliei este foarte comună și funcțională
  Mulţi nail-artişti recomandă utilizarea foliei, deoarece este simplu de modelat și are o suprafață netedă peste care puteți aplica cu ușurință gel. Pentru a fixa folia, pliați-o mai întâi de mai multe ori pentru a crea o bază solidă și abia apoi fixați-o în partea inferioară a bazei patului unghial. Cu toate acestea, rețineți că trebuie să aplicați agentul de fixare pe partea lucioasă.

Atât unghiile cu gel, cât și cele acrilice au rezultate similare. Unghiile scurte sunt prelungite, placa unghială fragilă este întărită, iar degetele arată mai subțiri. Așa că încercați şabloane de diferite materiale, nuanțe și modele, doar să vă facă munca mai uşoară.

Construcţia Unghiilor. Curs Unghii cu Gel organizat de catre Academia Creative Beauty : https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor

Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor. Unghii cu gel & Unghii acrilice. Sabloane din hartie & Sabloane metalice. Recomandari & sfaturi utile.

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre cum se construiesc pas cu pas unghiile cu gel UV? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole: Intretinerea și Reconstructia Unghiilor cu Gel.

Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor Constructia Unghiilor – Rolul sabloanelor

Share this post