Ce înseamnă să fii Stilist Protezist de Unghii?

Academia Creative Beauty - Curs Unghii Tehnice

Ce înseamnă să fii Stilist Protezist de Unghii?

Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?

Stilistul protezist de unghii este specialistul care se ocupă de îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor, mâinilor și picioarelor clienților săi, aplicând diverse tehnici și metode de intervenție.
Acesta îngrijește nu numai unghiile ci si mâinile si picioarele, prin proceduri variate, adapatate necesitatilor clientilor: lifting, bai cu parafină, aplicare de măști, gomaje, masaje etc., redând starea de confort și sănătate a acestora.
Stilistul protezist de unghii creează modele decorative pentru unghii, având în vedere morfologia mâinilor și a unghiilor, combinând materiale, culori și efecte diverse, pictează/înfrumusețeaza unghiile prin realizarea efectivă a decorațiunilor, având în vedere gusturile clienților și evenimentele pentru care au fost concepute.

Stilistul protezist construiește unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate și asigurând aspectul natural al acestora, reconstruiește unghiile accidentate confecționând și aplicând proteze în locul celor deteriorate sau pierdute parțial sau în totalitate; îndepărtează unghiile false atunci când clienții le nu mai doresc și asigură tonifierea și refacerea unghiilor naturale slăbite, prin intermediul unor cure de tratament special destinate.

Stilistul protezist de unghii este un specialist care dă dovadă de răbdare, fineţe, precizie, imaginaţie, simţ estetic şi orientare permanetă spre clienţi, are capacitatatea de a comunica clar şi la obiect, adaptându-se nivelului de înţelegere al interlocutorilor şi este preocupat de actualizarea cunoştinţelor în funcţie de tendinţele din domeniul specific de activitate.

Stilistul protezist de unghii, trebuie sa dovedească bune capacităţi de organizare a activităţii proprii şi de planificare a serviciilor prestate, de gestionare a resurselor disponibile şi urmăreşte permanent, în mod responsabil, asigurarea condiţiilor igienico-sanitare de la locul de muncă şi de siguranţă şi securitate în muncă, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Pentru a deveni un Stilist protezist de unghii este nevoie sa urmezi un curs in urma caruia vei primi o diplomă acreditată! Academia Creative Beauty oferă această şansa tuturor persoanelor interesate.

Detalii despre cursul nostru gasiti aici : https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?

Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii? De ce sa-ti doresti o cariera de stilist protezist de unghii false? Devino stilist protezist unghii urmand cursul de acreditat organizat de noi. Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret! Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii? Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre ce inseamna sa devii stilist protezist de unghii / cat costa un curs de stilist protezist / cui se adreseaza cursul de stilist protezist de unghii / ce competente dobandesti urmand un curs de stilist protezist / ce beneficii si oportunitati obtii urmand un curs de stilist protezist de unghii? Este necesar un examen stilist protezist unghii? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Blog infrumusetare – alte recomandari: Ce este Oja Semipermanenta?

Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii? Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii? Ce inseamna sa fii Stilist Protezist de Unghii?

Share this post