Ce inseamna manichiura cu Apex ?

Ce inseamna manichiura cu Apex ?

Manichiura cu Apex. Fiind portiunea cea mai inalta a unghiilor, care le confera acestora naturalete, apexul este responsabil de curbura naturala a manichiurii pe care o indragim atat de mult, care se poate pierde atunci cand este aplicata oja semipermanenta. Pentru accentuarea acestei curburi se poate realiza o manichiura semipermanenta cu apex, ideala pentru a mentine aspectul natural al unghiilor, care sa reziste 3-4 saptamani sau se poate opta pentru constructia apex-ului prin gel, acrygel, poligel, pasta acrilica.

Ai intotdeauna grija sa pozitionezi corect apexul, cat si sa realizezi o tranzitie lina de la baza unghiei catre curbura si apoi catre partea libera a unghiei. Fie ca optezi pentru apex pe unghii naturale, fie pentru unghii cu apex din gel sau material acrilic, echilibrul este cheia. Mentinerea unui aspect natural este esential in realizarea unei manichiuri perfecte.
Un apex construit corect, in deplina armonie cu proportiile unghiilor tale naturale, se va observa din orice unghi ai privi unghia, cu precadere din lateral. Tine cont ca distanta dintre baza unghiei si apex este mai mare cu cat unghia este mai lunga. Asa cum repetitia este mama invataturii, pe masura ce vei vei realiza mai multe apexuri, vei deprinde tehnica si vei ajunge sa le faci corect.

Desi poate parea dificil sa realizezi un apex pe unghii pas cu pas, iti va fi util sa intelegi exact care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a obtine cele mai bune rezultate. Construirea unui apex pe unghii pas cu pas difera in functie de produsele pe care le folosesti, respectiv gelul de constructie, acrilul sau baza pentru unghii.

Care sunt beneficiile pentru unghii?

O manichiura cu apex oja semipermanenta sau un apex pe unghii realizat din gel sau acril te ajuta sa iti imbunatatesti considerabil aspectul unghiilor si sa le asiguri rezistenta. Fie ca te confrunti cu unghii moi si subtiri, fie ca forma naturala a apexului nu este accentuata in cazul tau, tehnica moderna de a realiza o manichiura semipermanenta cu apex te va salva.

Toate persoanele isi doresc o manichiura care sa reziste, pentru a fi nevoite sa mearga mai rar la un salon de manichiura. Avantajul oferit de o manichiura cu apex consta tocmai in rezistenta indelungata, de cateva saptamani.

Apexul reprezinta punctul central al unghiei. In cazul unghiilor lungi, daca acestea sunt lovite de anumite suprafete, exista posibilitatea ca ele sa se rupa daca nu au apex. Astfel, apexul devine centrul de greutate al unghiei si zona care preia cele mai multe solicitari ale acesteia. Oja semipermanenta, utilizata doar dupa aplicarea bazei, pe unghia degresata in prealabil, impresioneaza printr-o rezistenta indelungata si confera durabilitate crescuta oricarui tip de manichiura.

De altfel, cauza unghiilor care se rup sau se exfoliaza la scurt timp de la realizare este data tocmai de nerespectarea pasilor corecti de creare a manichiurii cu apex.

Curs Stilist Protezist Unghii False : https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Ce inseamna manichiura cu Apex? Beneficii pentru unghii Ce inseamna manichiura cu Apex? Beneficii pentru unghii

Ce inseamna manichiura cu Apex? Cum sa construiesti un apex? Care sunt beneficiile pentru unghii? Apex cu gel & Apex cu acril. Cum realizezi o manichiura semipermanenta cu Apex? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre unghii apex / unghii cu apex / oja semi cu apex / manichiura apex / manichiura semipermanenta cu apex / semipermanenta cu apex / apexul unghiei? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole din blog: Ce este Oja Semipermanenta.

Ce inseamna manichiura cu Apex? Beneficii pentru unghii Ce inseamna manichiura cu Apex? Beneficii pentru unghii Ce inseamna manichiura cu Apex? Beneficii pentru unghii

Share this post