Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje, Dezavantaje si Riscuri!

Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje, Dezavantaje si Riscuri!

Genele laminate sunt gene naturale cu un aspect imbunatatit prin utilizarea unui kit profesional de laminare a genelor. Procedura ar trebui facuta numai intr-un salon in care gasesti un specialist care a urmat cursuri in acest domeniu, astfel incat sa fii sigur ca tratamentul va avea rezultatele scontate, dar si sa fii sigur ca nu te supui la riscuri.

In urma laminarii genelor vei obtine un efect de lifting si de ondulare, efect care dureaza, in mod normal, pana la cateva saptamani. Procedura nu implica folosirea de gene false, ci doar imbunatatirea aspectului genelor naturale prin utilizarea unor tehnici specifice si a produselor pentru laminarea genelor (uneori si vopsire). Aceasta metoda de ondulare si lifting a genelor naturale trebuie repetata o data la circa 3-4 saptamani, intretinerea fiind necesara pentru rezultate de lunga durata.

Procedura de laminare a genelor:
Inainte de a realiza procedura de laminare a genelor, este important ca specialistul care te va ajuta sa obtii efectul de gene alungite si ondulate sa iti explice laminarea genelor pas cu pas. Iata care sunt etapele care trebuie parcurse pentru un rezultat cat mai frumos si de durata:

● Pregatirea genelor: odata ce ajungi la salon, specialistul va pregati genele pentru laminare. Astfel, in cazul in care exista rimel sau urme de machiaj, acestea vor fi curatate si, de asemenea, genele sunt pieptanate, pentru ca laminarea sa se faca in cele mai bune conditii.

● Liftingul genelor: cu ajutorul unui suport pentru laminarea genelor si cu o solutie speciala, genele sunt ridicate incepand de la baza, de la radacina lor. Aceste suporturi sunt din silicon, iar pentru fixarea lor se foloseste un adeziv pentru laminarea genelor.

● Fixarea genelor: in kitul de laminare a genelor lash lift exista o crema speciala care se aplica pentru fixarea genelor si pentru a le da acestora volumul dorit.

● Vopsirea genelor: o etapa necesara pentru persoanele care au o culoare naturala mai deschisa a genelor. Procedura de laminare presupune si vopsirea genelor intr-un negru intens, pentru a obtine efectul dorit.

● Aplicarea Keratinei: Keratina este esentiala pentru hranirea genelor naturale. Odata cu aplicarea acestei substante, genele vor capata volum si, de asemenea, vor avea un aspect mult mai sanatos.

● Aplicarea solutiei speciale: La finalul tratamentului de laminare a genelor, specialistul aplica o solutie speciala prin care genele devin mai hidratate. In acest mod, genele sunt mai stralucitoare si au un aspect mult imbunatatit.

Avantaje :

Tratamentul de laminare a genelor te va ajuta sa obtii gene mai voluminoase, cu un aspect imbunatatit. Procedura este una relativ simpla si, daca este facuta intr-un salon acreditat, de catre un specialist in acest domeniu, iti va oferi rezultatele dorite pe termen lung.

Principalele avantaje ale laminarii genelor sunt:


● Procedura vizeaza doar genele naturale care, cu ajutorul unui kit de laminare a genelor, capata un aspect mai sanatos, dar primesc si acel efect de alungire si volum. Nu se folosesc gene false pentru laminarea genelor.

● Laminarea genelor este o procedura care dureaza mai putin decat aplicarea de extensii fir cu fir. Nu va trebui sa stai ore in sir la salon, iar rezultatul este vizibil.

● Laminarea genelor are efecte de lunga durata. Daca pentru extensiile de gene fir cu fir va trebui sa revii la salon pentru intretinere o data la 3-4 săptămâni, laminarea genelor isi mentine efectele pana la 12 saptamani.

● Poti sa folosesti rimel si alte produse de make-up dupa 48 de ore de la efectuarea procedurii pentru laminarea genelor. Acest lucru nu este valabil pentru extensiile de gene fir cu fir, genele false fiind mai sensibile decat cele naturale, asa ca necesita ingrijire mai atenta.

Dezavantaje:

Ca orice tratament cosmetic, si laminarea genelor vine cu cateva dezavantaje, deoarece procedura reprezinta o interventie asupra genelor naturale. Totusi, daca tratamentul este efectuat de un specialist in domeniu, rezultatele ar trebui sa fie cele dorite, iar riscurile – reduse la minimum.

Principalele dezavantaje ale laminarii genelor sunt:

● In cazul in care nu apelezi la un specialist care isi desfasoara activitatea conform normelor stabilite prin lege, risti ca genele sa iti fie afectate din cauza procedurilor sau a produselor necorespunzatoare.

● Daca prezinti o sensibilitate ridicata la anumite produse, e posibil sa apara iritatii in zona ochilor. De cele mai multe ori, senzatia de disconfort dispare dupa cateva zile.

● Pe tot parcursul procedurii ochii trebuie sa fie inchisi. Astfel, dupa finalizarea laminarii genelor, e posibil sa dureze cateva secunde sau chiar minute pana cand ochii se obisnuiesc cu lumina. In acest timp, vederea nu este la capacitate maxima, dar ea revine dupa o perioada scurta.

● In cazul in care genele tale naturale sunt deja curbate, sansele de a vedea o schimbare majora dupa laminarea genelor – sunt mai mici. E indicat sa apelezi la aceasta procedura daca genele tale naturale sunt drepte si incurcate, asta pentru a observa o modificare evidenta.

● Pretul laminarii genelor la salon poate sa fie destul de mare, asta in functie de mai multi factori. Sigur ca poti incerca si laminarea genelor acasa, insa risti ca rezultatele sa nu fie cele dorite. In primul rand, ai nevoie de un kit de laminare a genelor acasa, dar si de o tehnica studiata, asta pentru a nu dauna genelor naturale si pentru a obtine efectul dorit.

Riscurile Laminarii Genelor:

De cele mai multe ori, efectele laminarii genelor sunt pozitive, insa nu este exclus ca, in cazul unei persoane cu sensibilitate ridicata a ochilor, sa fie luate in calcul cateva riscuri. De cele mai multe ori, senzatia de disconfort sau iritatiile, dispar dupa cateva ore.
Deoarece procedura de laminare a genelor necesita folosirea unor substante chimice, precum lipiciul pentru laminarea genelor, s-ar putea, dar nu este obligatoriu, sa te confrunti cu:

● alergii
● iritatii
● infectii oculare
● sensibilitate in zona ochilor
● ochi uscati
● ochi umezi

Daca nu vrei sa petreci prea mult timp in salonul de infrumusetare, ci doresti sa obtii rezultate imediate si usor reversibile, poti opta pentru aplicarea de gene false.

Va asteptam cu drag la cursul nostru: https://academy-beauty.ro/curs-laminare-gene-si-sprancene/


Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje, Dezavantaje si Riscuri Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje

Ce inseamna Laminarea GenelorProcedura, Avantaje, Dezavantaje si Riscuri! Ce este laminarea Genelor!? Citeste articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre cursul de laminare gene si sprancene? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte recomandari de articole beauty: Intretinerea și Reconstructia Unghiilor cu Gel.

Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje Ce inseamna Laminarea Genelor – Procedura, Avantaje

Share this post