Ce este Oja Semipermanentă?

Ce este Oja Semipermanentă?

Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta

Oja semipermanentă este o formulă hibrid dintre un lac de unghii clasic și un gel, cu textură lejeră și cu o strălucire specială. Oja semipermanentă este un gel mai subtire de culoare de obicei de tip soak off (care se topeste), mai diluat decat un gel UV de culoare folosit la modele. Ca orice gel soak off, oja permanentă este foarte elastică, fiind foarte potrivită pentru protectia unghiei naturale scurte, pentru ca flexeaza impreuna cu aceasta, nedezlipindu-se pe margini.

De ce sa alegem Oja Semipermanentă ?

Consistenta materialului permite obtinerea unei aplicatii foarte subtiri cu aspect foarte natural. Manichiura semipermanentă face ca unghiile să arate mai strălucitoare decât oja tradițională. Rezistența unei manichiuri cu ojă semipermanentă este de până la patru săptămâni, așadar mult mai mare decât cea a unei manichiuri realizate cu lacul de unghii tradițional. Oja semipermanentă se inlatura periodic cu ajutorul unei solutii. Timpul de uscare este foarte rapid, astfel nu trebuie să pierdeți timp.

Cand sa nu alegem Oja Semipermanentă ?

Daca va plac unghiile lungi si rezistente, atunci nu este indicat sa purtati oja permanentă. De asemenea daca suferiti de alergii la solventi sau acetona nu este recomandat sa purtati oja permanentă, deoarece soluția de topit este destul de puternica si poate dezvolta alergii.
Si da, eliminarea ojei poate necesita timp. Necesită îndepărtarea agresivă a ojei cu acetonă, pe care trebuie să o lași să acționeze mult timp. Acest lucru poate face unghia fragilă. Acesta este motivul pentru care este deosebit de important să acorzi unghiilor îngrijire specială după o manichiură semipermanentă. Profesioniștii în unghii recomandă îngrijirea regenerativă cu biotină – ingredientul activ întărește unghiile și accelerează creșterea.

Mai multe detaii gă siti la cursul nostru de Stilist Protezist Unghii False : https://academy-beauty.ro/curs-acreditat-unghii-false-bucuresti/


Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta

Ce este oja semipermanenta? De ce sa alegem oja semipermanenta / de ce sa nu alegem oja semipermanenta? Totul despre manichiura cu oja semipermanenta in articolul de mai sus!

Academia Creative Beauty – cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs unghii cu gel / curs acreditat unghii gel / cursuri calificare unghii / curs baza unghii), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene / curs gene false), curs stilizare sprancene (curs pensat gene), curs laminare gene si sprancene, cursuri perfectionare la un Super Pret!

Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Ce este Oja Semipermanenta? Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri despre manichiura semipermanenta / unghii semipermanente / ce este oja semipermanenta 3 in 1 / unghii cu oja semipermanenta / solutie indepartare oja semipermanenta / oja semipermanenta cu apex? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum la 0767.605.047 / 0721.382.827! Alte idei de beauty: Ingrijirea Genelor si Sprancenelor in 3 pasi!, Ce este Oja Semipermanenta?

Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta Ce este Oja Semipermanenta? Manichiura cu oja semipermanenta

Share this post