Genele false sunt o soluție de lungă durată pentru alungirea genelor naturale. Practic, acestea sunt asemănătoare extensiilor pentru păr, însă la nivelul genelor. Extensiile de gene sunt confecționate de obicei din fibre sintetice sau fire din blană de nurcă sau samur. Genele din fibre sintetice își mențin onduleul mai bine decât cele din blană, asadar există diferite curburi, notate cu literele B, C, D, A sau L, pentru că forma acestora se aseamănă cu curbura literei respective. Astfel, în funcție de curbura genelor tale naturale, vei putea alege una sau alta.

La alegerea extensiilor de gene corespunzătoare trebuie sa luăm in considerare mai multi factori ( forma ochilor, caracteristicile genelor naturale, rutina zilnica de machiaj) . Va asteptăm la cursurile de Extensii de Gene organizate de catre Academia Creative Beauty.

Rezistenta genelor se datorează alegerii corecte a lungimelor si grosimelor potrivite genelor naturale.

Cu cat grosimea genei false este mai apropiată de cea naturală, cu atat vor rezista mai mult extensiile de gene si nu va exista nici o sansă ca greutatea celei false sa afecteze pe cea naturală. Forma ochilor poate fi modificată datorita diversificarii lungimelor de gene (8-15mm).

CURBURILE GENELOR FALSE :

  1. CURBA A : Gene aproape drepte; se folosesc pentru un aspect extrem de natural (ochi asiatici).
  2. CURBA B : Gene usor curbate care dau un aspect bun de alungire, fiind si naturale.
  3. CURBA C : Sunt gene foarte schimbate, aspect de ochi deschis. Aspectul devine putin mai extravagant.
  4. CURBA D : Genele sunt extrem de curbate, aspectul este mai dramatic, ne limiteaza la numite forme.
  5. CURBA L : Gene care dau un aspect de ochi mirat in forma de litera L. Efect de ridicare.

 

Extensiile de Gene Fir cu Fir pot fi purtate pana la 4 saptamani!