Un nou curs la Academia Creative Beauty – CURS MASAJ CU BETE DE BAMBUS

Atentie – Curs de specializare recomandat maseurilor.
Data 19-21 Februarie 2018 Durata : 3 zile / 7 ore pe zi
Rezerva-ti locul acum: 0767.605.047

BONUS – Masajul Capilar si Masajul cu Ventuze

Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.
Masajul cu bambus este mai profund decât un masaj traditional si se realizeaza cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni.

Beneficiile masajului cu betele de bambus:

– Combaterea celulitei;
– Tonifierea musculaturii;
– Stimularea sistemului limfatic si a circulatiei;
– Masajul imbunatateste starea epidermei;
– Contribuie la detoxifierea organismului si la imbunatatirea sistemului imunitar;
– Modelarea armonioasa a corpului;
– Alungarea oboselii;
– Detensionarea musculaturii.
– Masajul reduce stratul adipos.
– Plus de energie si buna dispozitie.

Masajul cu bete de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul talpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu bete de bambus. Încearca aceasta metoda exotica de relaxare, revitalizare si remodelare corporala iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Cu ajutorul bambusului sunt intinse si repartizate pe piele uleiul esential si crema cu ajutorul carora se va face masajul. Bambusul clasic este cel mai des folosit, din el se fac bete mici si medii ce relaxeaza tesuturile musculare si desfac nodurile de tensiune. De talie mica si foarte flexibil, bambusul clasic se se aplica pe toti muschii, luand forma corpului. Acest fel de bambusul este folosit imediat ce corpul a fost uns cu ulei.

Masajul cu bambus poate fi facut si barbatilor, in special celor care practica sporturi, deoarece este stimulata musculatura. Nu exista contraindicatii in ceea ce priveste procedeul de masaj cu bambus, cu exceptia copiilor, poate apela oricine la acest tip de masaj, inclusiv femeile insarcinate sau cele care alapteaza, mai ales daca doresc sa-si recapete formele cat mai repede.